• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Acrylaatkit op kleur kopen? Populairste kleuren direct leverbaar! | Kitcentrum

Acrylaatkit is een veelgebruikt product voor het afdichten van voegen binnenshuis (het kan ook buiten worden gebruikt, maar dan heb je speciale acrylaatkit voor buiten nodig). Veel mensen hechten waarde aan details als het gaat om hun interieur. Een standaard witte acrylaatkit is hierom vaak niet meer voldoende. Precies om die reden kun je op Kitcentrum acrylaatkit vinden in dezelfde kleuren die populair zijn bij bijvoorbeeld het verven van muren of het plaatsen van plinten. We leggen je graag uit welke kleuren dit zijn en welke mogelijkheden je op Kitcentrum allemaal hebt als het gaat om acrylaatkit op kleur! Je gaat lezen over:Acrylaatkit op kleur kopen? Populairste kleuren direct leverbaar! | Kitcentrum

Waarom kiezen voor een acrylaatkit op kleur?

Een acrylkit is overschilderbaar, waardoor je de voeg in principe altijd netjes ‘weg kunt werken’ door het te overschilderen wanneer je de muur of iets dergelijks gaat schilderen. Dit hoeft natuurlijk niet. Er zijn ook mensen die bijvoorbeeld hun muur al geschilderd hebben en vervolgens een acrylaatkit aanbrengen. Om die reden kiezen veel mensen voor een acrylaatkit op kleur!

Ga je trouwens wél overschilderen en wil je de best overschilderbare acrylaatkitten is bekijken? Neem dan een kijkje bij onze anti crack acrylaatkitten!

Acrylaatkit in RAL kleuren

Naast de standaard kleuren (wit, zwart, bruin, grijs) is acrylaatkit bij ons ook verkrijgbaar in een paar veelgebruikte RAL kleuren. Hieronder beschrijven we kort welke kleuren dit zijn waarom ze veel gebruikt worden.

Acrylaatkit in RAL 9010

De populairste witte tint waarin muren geschilderd worden? Dat is RAL 9010! Dit komt omdat het geen spierwit is, maar ook niet echt crèmekleurig is. Dit maakt het alsnog een hele frisse kleur. Op Kitcentrum vind je een perfect bijpassende acrylaatkit in het RAL 9010.

Opzoek naar een acrylaatkit in de kleur RAL 9010? Dan raden we je aan om onze Ottoseal Acrylaatkit RAL 9010 te bekijken.

Acrylaatkit in RAL 9001

RAL 9001 is een populaire, wat crèmekleurige, wittint. Net als RAL 9010 is dit een erg populaire kleur voor verschillende toepassingen binnenshuis. Voor mensen met oog voor detail is er dan natuurlijk ook een bijpassende acrylaatkit verkrijgbaar op Kitcentrum!

Opzoek naar een acrylaatkit in de kleur RAL 9001? Dan raden we je aan om onze Ottoseal Acrylaatkit RAL 9001 te bekijken.

Acrylaatkit in RAL 7021

RAL 7021 is een steeds populairder wordende ‘grijstint’ die mensen op verschillende manieren in hun interieur verwerken. Om die reden hebben wij een acrylaatkit in RAL 7021 standaard leverbaar voor iedereen die voor de 100% perfecte uitstraling gaat! 

Opzoek naar een acrylaatkit in de kleur RAL 7021? Dan raden we je aan om onze Ottoseal Acrylaatkit RAL 7021 te bekijken.

Acrylaatkit in alle mogelijke RAL kleuren

Moet jij een voeg afdichten, maar zijn de omliggende vlakken van een bijzondere kleur? In eerste instantie lijkt dat een enorme uitdaging, maar dit valt heel erg mee. Voor de mensen die een voeg in een specifieke RAL kleur willen hebben, is op Kitcentrum de perfecte oplossing te vinden! Je kunt bij ons namelijk een acrylaatkit op RAL kleur bestellen. Je kunt kiezen uit elke RAL kleur die maar bestaat. Deze acrylaatkit is niet standaard leverbaar, maar wordt speciaal op aanvraag gemaakt. Compleet uniek dus!

Acrylaatkit op kleur bestellen bij Kitcentrum

Wil je graag een mooie voeg bij bijvoorbeeld vensterbanken, raamkozijnen of plinten? Dan kun je bij Kitcentrum terecht voor acrylaatkit in mooie kleuren die perfect aansluiten op omliggende oppervlakken! Met de meest populaire kleuren standaard op voorraad én de optie om kit in jouw lievelings RAL kleur te maken, zit je bij Kitcentrum altijd goed als het gaat om Acrylaatkit op kleur.