• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Verfbeugels

Verfbeugels voor alle maten verfrollers

Verfbeugel | Diverse maten en lengtes beschikbaar | Kitcentrum

Een verfroller is leuk.. maar zonder een verfbeugel heb je er net niks aan! Gelukkig biedt Kitcentrum daar allerlei hulpmiddelen voor aan. Om de verfroller te gebruiken is het belangrijk om de juiste maat verfbeugel te kopen. Hoe je de perfecte maat kiest lees je hier onder. Vergeet daarnaast niet een verfbakje aan te schaffen om de verf aan te brengen en te verdelen op een verfroller. ANZA biedt ook nog een multitool aan voor talloze doeleinden! Het schoonmaken van verfrollers, open maken van verf blikken noem het maar op.Verfbeugel | Diverse maten en lengtes beschikbaar | Kitcentrum

De juiste verfbeugel kiezen

Een verfbeugel kiezen is vrij gemakkelijk. Voor elke maat lakrollers, muurverfrollers & vachtrollers heb je een geschikte verfbeugel voor maar een paar euro. De maat van de verfbeugel pas jij aan op de maat van de desbetreffende roller. Voor een 5 cm verfroller heb je bijvoorbeeld een verfbeugel van 5 cm nodig en voor een 10 cm verfroller natuurlijk weer een verfbeugel van 10 cm. De keuze die jij gaat maken, hangt dus af van de maat van de verfroller die jij wilt gaan gebruiken. Weet je nou niet zeker welke maat verfbeugel je nodig hebt? Kom er achter door simpelweg de roller op te meten en de breedte ofwel diameter is de afmeting van jouw roller.

Verfbeugel maten

De verfbeugels zijn beschikbaar in de maten: 5 cm, 10 cm, 18 cm & 25 cm. Echter is de 10 cm verfbeugel ook geschikt voor verfrollers tussen de 10/15 cm. Bij de maten 5 & 10 cm heb je zelf de keuze in de hand om te kiezen voor een lange of korte steel. Stel jij moet veel hoge plekken bereiken zonder dat je een trap wil gebruiken is een lange steel geen verkeerd plan. Heb je liever de roller dicht bij de hand? Geen probleem! Dan hebben we uiteraard de standaard variant.

Verfbeugel extra lang

Speciaal voor de mensen met zéér hoge muren of die hen plafond willen schilderen hebben bieden wij de ANZA verlengsteel aan. Een verlengsteel met kliksysteem om het draaien van de beugel te voorkomen. Deze tool maakt het mogelijk om makkelijk plafonds of muren te schilderen en is geschikt voor de ANZA verfbeugel Softgrip. Met de verlengsteel verleng je de vergbeugel maar liefst met minimaal 43 cm en maximaal 61 cm. Ideaal voor jouw schildersklussen.

Verfbeugel bestellen

Verfbeugels nodig? Kitcentrum heeft dé oplossing voor jou! Wij hanteren marktconforme prijzen zodat wij een steentje kunnen bijdragen aan jouw schildersklus! Daarnaast leveren wij zoveel mogelijk uit voorraad en wanneer jij het voor 23:59 bestelt heb je het pakket de volgende werkdag in huis. Gratis bezorging vanaf €50 in NL & BE.