• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Lijm en kit verwijderaar

Klik op een product voor details

Lijm & kit verwijderaar | Siliconen verwijderaar | Kitcentrum

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing om lijm of kit te verwijderen? Dan ben je bij Kitcentrum op de juiste plek. Hier vind je hoogwaardige lijmverwijderaars en kitverwijderaars die speciaal zijn ontworpen om hardnekkige resten en chemische vervuiling te verwijderen. Of je nu silicionenkit wilt verwijderen, uitgeharde lijm wilt losmaken of moelijk te verwijderen resten van bijvoorbeeld graffiti weg te halen, de producten op deze pagina garanderen een probleemloze ervaring! Lees gauw verder voor meer informatie over de diverse kitverwijderaars en lijmverwijderaars uit ons assortiment. Je gaat op deze pagina onder andere lezen over:Lijm & kit verwijderaar | Siliconen verwijderaar | Kitcentrum

Kit verwijderaar

Het verwijderen van oude kit kan best wel een uitdagende taak zijn. Je wilt dit natuurlijk direct goed aanpakken en precies te werk gaan. Met behulp van een goede kit verwijderaar sta jij eigenlijk al 1-0 voor. Sommige kit verwijderaars uit ons assortiment zorgen er zelfs voor dat je geen mes nodig hebt! Zo weet je zeker dat je geen krassen veroorzaakt op de omliggende ondergronden. 

Lijmverwijderaar

Bij Kitcentrum hebben we een uitgebreid assortiment aan lijmverwijderaars die hardnekkige lijmresten van verschillende oppervlakken kunnen halen. Doordat deze lijmverwijderaars in spray varianten zijn ontwikkeld, kun je gemakkelijk en snel de lijmresten van bijna elk oppervlak verwijderen, zonder schade aan te richten! 

Waarvoor lijm en kit verwijderaars gebruiken?

Lijmverwijderaars en kitverwijderaars komen in veel verschillende varianten. Elke variant heeft (natuurlijk) andere eigenschappen en kwaliteiten. Makkelijk gezegd zijn ze ideaal voor het verwijderen van overtollige lijm en kit na het aanbrengen van nieuwe kitvoegen, het losmaken van uitgeharde lijmresten en het elimineren van hardnekkige chemische vervuiling. Daarnaast kunnen sommige kit en lijm verwijderaars ook gebruikt worden als weekmaker of 'cleaner'. Denk hierbij aan de Seal And Bond Remover van Innotec.

Siliconenkit verwijderen

Het verwijderen van siliconenkit kan een uitdagende klus zijn, maar met de juiste producten van Kitcentrum.be wordt het een eenvoudige taak. Onze speciale kitverwijderaars zijn ontwikkeld om siliconenkit effectief los te maken en te verwijderen. Ze dringen diep door in de siliconenkit, waardoor deze gemakkelijk kan worden verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen. Of jij nu sanitaire kit in de badkamer of keuken wilt verwijderen, onze producten maken het verwijderen van siliconenkit moeiteloos.

Oude siliconenkit kan beschimmelen, deels los laten of zwart(smerig) worden. Heb jij ook zo’n moeite met het verwijderen van siliconenkit in de badkamer of het verwijderen van siliconenkit op uw badkamertegels of ergens anders? Wanneer de siliconenkit op de juiste manier is aangebracht dan is de enige juiste oplossing om de siliconenkit in zijn geheel te verwijderen.

Het verwijderen van de grootste delen siliconenkit is eigenlijk alleen mogelijk op de mechanische manier. Oftewel het gebruik van een olfames (het liefst een afbreekmes zodat het mesje makkelijk weer scherp wordt), een plamuurmes of een ander scherp mes.  Een veel gebruikte techniek is een klein stukje met een mes loshalen en vervolgens voorzichtig de kit (op)rollen om zo een groter stuk in één keer te verwijderen/los te trekken. Om overtollige / achtergebleven siliconenkit te verwijderen kun je het beste gebruik maken van siliconenkit verwijderaar. 

Uitgeharde lijm verwijderen

Het verwijderen van uitgeharde lijm kan een lastige klus zijn, maar met de juiste lijmverwijderaars wordt het al een stuk makkelijker. Kitcenturm biedt lijmverwijderaars aan die speciaal zijn ontworpen om hardnekkige uitgeharde lijmresten effectief los te maken en te verwijderen. De formules van deze lijmverwijderaars breken de chemische bindingen van de lijm af, waardoor deze gemakkelijk verwijderd kan worden zonder schade aan het oppervlak. Wanneer je de lijmverwijderaar hebt aangebracht (door het simpelweg op de uitgeharde lijm te sprayen), moet je het heel even laten inwerken. Hierna kun je de lijm gemakkelijk weghalen met een doek

Verwijderen van hardnekkige chemische vervuiling

Bij Kitcentrum.be begrijpen we dat lijm en kit niet de enige bronnen van vervuiling kunnen zijn. Daarom bieden we lijm- en kitverwijderaars die ook effectief zijn in het verwijderen van hardnekkige chemische vervuiling. Of het nu gaat om olie, vet, verf of andere chemische stoffen, de krachtige formules van bijvoorbeeld de Remove All van Tec7 lossen dit soort vervuilingen op!

Hier moet je op letten!

Het werken met een kitverwijderaar of een lijmverwijderaar is natuurlijk veilig, maar het is altijd belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Lees je daarom altijd goed in over het gebruik van een product. Op onze productpagina's geven wij vaak aan hoe je een product toepast. Daarnaast is het verstandig om PBM te dragen. Hiermee voorkom je dat je eventuele spetters van een remover op jouw lichaam krijgt. De kitverwijderaars en lijmverwijderaars uit ons assortiment zijn in principe niet schadelijk voor de huid, maar uit voorzorg raden we altijd aan om dus in ieder geval beschermende handschoenen te dragen. 

Denk er ook aan dat er enorm veel verschillende materialen zijn waar jij kitresten of lijmresten op hebt kunnen zitten. Het wordt aangeraden om vooraf altijd een kleine test te doen in verband met een mogelijke aantasting van het te bewerken oppervlak.

Vandaag besteld? Morgen aan de slag!

Wacht niet langer met het verwijderen van oude kit- en lijmresten, maar pak dit zo snel mogelijk aan! Plaats vandaag nog een bestelling en ontvang de lijmverwijderaar of kitverwijderaar morgen al in huis. Deze bestelling bezorgen wij vanaf een orderbedrag van 50 euro gratis overal in Nederland en België.