• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Leverancier worden?

Tuurlijk wil je nieuwe klanten bereiken,

Tuurlijk wil je jouw merk versterken,

Tuurlijk wil je een groter marktaandeel.

Waarom sta je dan nog niet met je producten bij Kitcentrum.be?Leverancier worden? - Kitcentrum.be

Heb jij een product(en) dat goed aansluit bij het assortiment van Kitcentrum.be? Maak slim gebruik van het succes van Kitcentrum.be en word leverancier.

Wij zijn het juiste adres voor meer exposure. We behoren tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland en zijn #FDGazelle in de categorie Middelgroot in Oost Nederland 2021, 2022 én 2023!

Waarom bij Kitcentrum.be?

We kijken verder dan de traditionele markt. Wij hebben als enige pure player de focus op e-commerce en bepalen de trend in onze markt. Elke dag is ons E-commerce team bezig met het optimaliseren van de productpagina's. Zij zorgen ervoor dat ieder product een podium krijgt om op te shinen, met dat beetje extra.

Online kennis

We hebben veel ervaring in dichten en lijmen in de kitbranche maar misschien wel belangrijker is de kennis en ervaring in de online wereld. Alle knowhow hebben we in huis met ons team aan specialisten. De expertise en ervaring die onze medewerkers hebben is van hoog niveau. Online vindbaarheid is Key en dat weten we als geen ander. 

Hoe dan?

Heb jij het idee dat jouw bedrijf of product een goede match is voor ons? Kun je een goed product aanbieden voor ons Private Label?

Stuur dan een mail naar onze e-commerce manager:  Felix@kitcentrum.nl

Wil je alvast weten wie wij zijn?

We nodigen je dan graag uit!