• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 40,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 40,-
  • 10.239 klanten geven ons gemiddeld een 9.4

Schuurpads

Klik op een product voor details

Schuurmiddelen: Schuurpads - vandaag besteld, morgen in huis! (Schildersmaterialen) -

 Schuurmiddelen: Schuurpads - vandaag besteld, morgen in huis! (Schildersmaterialen) -

Goed schuren = langdurig resultaat

Schuurpads in verschillende varianten

3M Scotch Brite

Scotch Brite pads van 3M hebben een soepele constructie waardoor ze niet kunnen scheuren. Dit komt, omdat ze zijn gemaakt van een met schuurkorrel geïmpregneerd nylon weefsel. Hierdoor hebben de pads een lange gebruiksduur! De Scotch Brite is geschikt voor het opschuren van de te overschilderen kit en omliggende oppervlakken voor het verkrijgen van de juiste hechting. Ook kun je deze schuurpad gebruiken om verf of lak te verwijderen en groene aanslag weg te halen. Ideaal voor het schuren van verweerde dekkende beitsen, acrylaat dispersies en transparante afwerking. De Scotch Brite bestaat uit drie verschillende varianten: 

  • 3M Scotch Brite fijn 
  • 3M Scotch Brite middel 
  • 3M Scotch Brite grof

3M schuurpad

De 3M Softback Sanding Sponge is een schuurpad met een flexibele schuimrug die zich aanpast aan unieke vormen en daardoor ook te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze schuurpads hebben een waterdicht hechtsysteem en maakt het mogelijk om nat en droog te schuren. De 3M schuurpads zijn gecoat met een duurzaam aluminiumoxide schuurmiddel waardoor die een extra lange levensduur heeft. 

de 3M Softback Sanding Sponge is speciaal voor het schuren op moeilijk bereikbare plekken. Ook zijn de schuurpads geschikt voor het schuren van auto's, bestelwagens, vrachtwagens. Denk dan aan bijvoorbeeld deurgrepen, deurstijlen, koplampopeningen en meer. Door de zachte en flexibele rug passen de pads zich makkelijk aan vrijwel elk profiel of elke vorm op een voertuig. 

Reinigen door schuren

Schuren met een staalborstel

Schuurdoek

Comfortabel schuren met schuurhulp

Schuurkurk

Schuurblok

Schuurpapier schuin op het blokje zetten, zo voorkom je scheuren. Je kan de schuurpapier om het blokje heen doen, hiermee kan je gemakkelijker schuren. 

Schuurpads online bestellen