• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Zwembad kit & Onder water kit | Kitcentrum

Zwembad kitten zijn siliconenkitten welke speciaal ontwikkeld zijn voor alle voorkomende voegen in en rondom uw zwembad.  Ottoseal S18 zwembadkit en Ottoseal S70 siliconenkit zijn perfecte zwembad siliconen kitten welke worden geleverd in diverse kleuren, natuurlijk zijn deze zwembad siliconenkitten gewoon per koker te bestellen. Lees verder voor meer tips & tricks over het kitten onder water!Zwembad kit & Onder water kit | Kitcentrum

Speciale kit voor onder water

Een speciale onderwater kit?

Klopt, voor afdichtingen die zich onder water bevinden zijn echt andere kitten nodig dan een standaard badkamer kit of sanitairkit. 

Deze speciale zwembadkitten zijn dus geschikt voor toepassingen die onder water voorkomen. Maar let op! Deze kitten zijn niet onder water toepasbaar. Dat betekent dat de kit wel aangebracht moet worden zodra er in een zwembad geen water zit. Toch komt het wel eens voor dat je onder water in een zwembad een reparatie moet doen. Dat gaat dus niet lukken met de kitten in deze categorie. MAAR! Daar hebben we een oplossing voor. Namelijk, de Griffon Aqua Max, deze is zelfs te gebruiken bij situaties dit onder water zijn. Mocht je dus kitnaden onder water willen repareren zonder dat je eerst het water moet aftappen? Gebruik dan de Griffon Aqua Max!

Waterdichte kit voor zwembad en sauna

In en rondom je sauna adviseren we om Ottoseal S140 te gebruiken, dit is een speciaal ontwikkeld product met extra lange schimmelwerendheid door de zilvertechnologie welke is bedacht door Otto-Chemie, deze is perfect te gebruiken als onderwaterkit. Wel belangrijk is dat bij het aanbrengen van deze kit het oppervlak droog moet zijn. De Ottoseal S70 is tevens een natuursteenkit die dus ook perfect in en rondom zwembaden toegepast kan worden wanneer er natuursteen of marmer aanwezig is.

Zwembad afkitten

Natuurlijk als je aan onder water kitten denkt, denk je aan zwembaden of vijvers. Voor afdichten of voegen van marmer en natuursteen rondom zwembaden of vijvers adviseren we de Ottoseal S70, van het duitse bedrijf Otto Chemie. De S70 is elastisch, schimmelwerend, transparant, UV bestendig en de perfecte kit voor jouw zwembad. Wil je PVC liner afkitten tegen de griprand van het zwembad? Ook daarvoor gebruik je het top product van Otto Chemie, Ottoseal S70

Onder water kit gebruiken

Eerder hebben we het al gehad over de twee verschillende kitten voor onder water, de Ottoseal S70 geschikt voor onder andere voegen in en rondom het zwembad en de Griffon Aqua Max voor reparaties onder water. Echter is de Ottoseal S70 niet geschikt om onder water toe te passen maar moet het product wel droog aangebracht worden, waar de Griffon Aqua Max wel onder water toegpast kan worden. Voor het afkitten van voegen onder de waterlijn en boven de waterlijn van natuursteen gebruik je Ottoseal S70 in combinatie met primer 1218.

Verschil sanitairkit en zwembadkit

Het grote verschil tussen een sanitairkit en een zwembad kit is dat een zwembadkit geschikt is voor een constante waterbelasting. Daarbij komt kijken dat een zwembad kit ook chloorbestendig moet zijn. Een sanitairkit is gemaakt voor sanitaire toepassingen zoals een wc, douche of een keuken. In deze situaties komt het eigenlijk niet voor dat een kitnaad onder een constante waterbelasting staat. Wel kan het zo zijn dat kit zoals Ottoseal S70 geschikt is voor een sanitaire kitvoeg maar ook voor een kitvoeg in een zwembad. Als je opzoek bent naar een zwembad kit vor onderwater dan is de Griffon Aqua Max de kit die jij moet hebben.

Zwembad afkitten

Zwembad afkitten? Wat is er belangrijk? Ten eerste is het belangrijk om een zwembad kit voor onderwater te hebben, neem bijvoorbeeld de Griffon Aqua Max. Dit is een watermestendige, oplosmiddelvrije montagelijm en afdichtingskit. Deze waterdichte kit is geschikt voor het verlijmen, monteren en afdichten in en rondom zwembaden. Het bijzondere is dat deze zwembad kit ook als onderwater kit ingezet kan worden en dus niet perse een droge ondergrond nodig heeft voor een goede hechting. Heb jij een zwembad zonder water er in en wil je die afkitten, gebruik dan de ottoseal S70 die beschikbaar is in de kleur Adriablauw C990. Dit is de kleur van de S70 die speciaal voor zwembaden is.

Zwembad kit kopen

Onder water kit, het klinkt ongelofelijk maar voor deze speciale kit kun je terecht bij Kitcentrum.be! De Griffon Aqua Max is zelfs onder water bruikbaar. Voor het afkitten van voegen boven de waterlijn gebruik je Ottoseal S70 in combinatie met primer 1218. Kitcentrum levert de onderwater kit uit voorraad en zorgt ervoor dat het de volgende dag bij jou op de deurmat ligt! Daarbovenop bieden we nog een gratis verzending bij bestellingen vanaf €50, vandaag voor 23:59 besteld = morgen in huis.