• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Muurverfrollers

Diverse muurverfrollers voor het verven van muren!

Muurverfroller | Voor alle soorten muren | Kitcentrum

Als jij van plan bent om een muurtje te schilderen, kun je het beste schilderen met een muurverfroller in combinatie met een verfbeugel. Een muurverfroller is namelijk breed in vergelijking met een normale kwast. Dit zorgt er voor dat jij snel een groter oppervlak kunt bewerken. Ook geeft een muurverfroller een strak eindresultaat. Wil jij eerst de oude verflagen verwijderen? Gebruik dan een verfkrabber. Verder hebben wij ook nog veel gereedschappen en schuurmiddelen om het te bewerken oppervlak zo goed mogelijk voor te bereiden voordat je het opnieuw gaat schilderen!Muurverfroller | Voor alle soorten muren | Kitcentrum

Soorten muurverfrollers

Niet elke muur heeft dezelfde structuur. Er zijn bijvoorbeeld gladde muren, maar ook medium grove en grove muren. Dit betekent automatisch dat er verschillende muurverfrollers zijn. Voor elk type muur is er een muurverfroller verkrijgbaar! Het verschil in de verfrollers zit hem in de poolhoogte. De poolhoogte is de lengte van de haren op de roller.  Als je korte haren op de roller hebt zal je een gladder resultaat krijgen. Echter is het dan wel weer dat een roller met korte haren niet geschikt is voor ruwere ondergronden. 

Wil je weten welke verfoller je het beste kan gebruiken? Wij hebben de keuze al voor je kunnen maken:

Foto van de drie hierboven genoemde voorbeelden voor elk type ondergrond

Tóch zijn er ook nog andere muurverfrollers in ons assortiment aanwezig. Waar die voor dienen, lees je hieronder!

Schuimroller

Een schuimroller is ontwikkeld voor het aanbrengen van lakverf op waterbasis op een gladde ondergrond. Een schuimroller is ideaal voor de doe-het-zelvers. Dit komt omdat je een streeploos eindresultaat krijgt zonder veel bijzondere verrichtingen te doen. Dit komt door de afgeronde randen die schuimrollers hebben! Schuimrollers zijn in drie maten te verkrijgen: 5cm, 10cm, 15cm.

Structuur roller

Een structuurroller is een roller die voor een structuureffect zorgt. De structuurroller wordt vaak gebruikt wanneer je structuurverf aanbrengt op je plafond of muur. Dit wordt dan eerst met een 'normale muurverfroller' aangebracht. Wanneer de structuurverf is aangebracht, ga je er nogmaals overheen met een structuurroller. Ondanks dat een structuurverfroller enorm grof is, is deze goed reinigbaar! 

Microvezel roller

De microvezel verfroller is een antispat microvezel roller met een poolhoogte van 8mm. Een Microvezel roller is een echte all-rounder. Ideaal voor muurverven en door de microvezels ook perfect voor zeer vloeibare producten zoals beitsen en vernissen. Ondanks dat een microvezel roller een alleskunner is, wordt deze vooral gebruikt bij:

  • Watergedragen verven
  • Houtbeitsen
  • Vernissen
  • Impregneermiddel
  • Alle muurprimers
  • Alle muurverven

Anza verfroller

Voor ieder te schilderen oppervlak heeft ANZA wel een verfroller. De witte ANZA rollen zijn geschikt voor de gladde ondergronden. Deze hebben een korte poolhoogte en zijn te herkennen aan hun dichtheid. De groene ANZA rollen zijn ontwikkeld om muren en plafonds te schilderen die redelijk glad of een kleine structuur hebben. De poolhoogte van deze rollen zijn zo ontwikkeld om voldoende capacitieit te hebben maar niet teveel structuur aan te brengen. De roze ANZA roller is geschikt voor het schilderen op ruwe ondergronden. Deze rollen hebben een grote poolhoogte die er voor zorgt dat de verf goed in de poriën komt. 

Grote verfopname
Met de ANZA roller werk je snel en efficiënt. De rollen hebben een zeer grote verfopname en geven een goeie dekking. Door deze hoeveelheid verfopname zijn er minder stops om de roller in de verf te dippen nodig waardoor je sneller klaar bent.
verfopname_anza

Kwalitatieve vacht
De ANZA rollers hebben een super hoge kwaliteit vacht waardoor ze minimaal spatten en niet pluizen. Het eindresultaat na het werken met een ANZA roller spreekt voor zich.
.vacht_ANZA

Geen zwarte uitloop
Alle ANZA rollers hebben een uniek draaimechanisme. De rol zal nooit draaien op de metalen stang van de beugel, de rol draait steeds op plastiek waardoor je met de ANZA rollers nooit last hebt van zwarte uitloop. De ANZA roller is door deze techniek uniek!
geen zwarte uitloop

Welke maat muurverfroller?

De maat van een muurverfroller kies jij natuurlijk op basis van de grote van het te bewerken oppervlak. Er is een heel divers aanbod in breedtes. De kleinste roller heeft een breedte van 5cm en de grootste roller heeft een breedte van 25cm. Voor elke verfroller is een bijpassende verfbeugel. Bij sommige maten kun je zelfs kiezen of je een korte of een lange steel wilt! Wanneer je écht de hoogte in moet, kun je ook gebruik maken van een verlengsteel! Deze is makkelijk te monteren aan de verfbeugels.

Muurverfroller kopen bij Kitcentrum

Ga jij een muurtje verven? Bestel dan snel en gemakkelijk jouw muurverfrollers en bijbehorende artikelen bij Kitcentrum. Wij leveren meerdere soorten muurverfrollers en verfbeugels uit voorraad! Heb jij jouw bestelling vóór 23.59 geplaatst? Dan krijg je deze de volgende werkdag nog in huis! Die vlugge levering is ook al gratis bij een bestelling van €50 of meer.