• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Vachtrollers

Vachtrollers voor diverse ondergronden!

Vachtroller | Voor medium tot grove ondergronden | Kitcentrum

Benieuwd of jij een vachtroller nodig hebt voor jouw klus? Hier lees je of dat zo is! Ook zul je hier de verschillen zien tussen de vachtrollers uit ons assortiment. We gaan de volgende onderwerpen even kort behandelen:Vachtroller | Voor medium tot grove ondergronden | Kitcentrum

Wat is een vachtroller?

Een vachtroller is een perfecte verfroller voor het verven van grotere oppervlaktes zoals muren, plafonds en vloeren. Dit komt omdat een vachtroller veel breder is dan een normale kwast.  Een vachtroller neemt meer verf op dan bijvoorbeeld een lakroller. Dit komt doordat vachtrollers een grove structuur hebben.  Om deze reden kun je met een vachtroller heel gemakkelijk veel verf op het oppervlak aanbrengen. Let wel op dat als je teveel verf gebruikt, het er niet mooier van gaat worden. Om de juiste hoeveelheid verf op de roller te krijgen is het handig om een verfbak en rooster te gebruiken. Rol met de roller een aantal keer over het rooster heen om er voor te zorgen de roller met verf niet gaat lekken en het op de vloer terecht komt. Wil je sowieso voorkomen dat jouw vloer vies wordt? Gebruik dan een afplakfolie, Zorg daarnaast dat je altijd de ondergrond goed schoonmaakt voor je gaat schilderen. Dit kan gemakkelijk met een handstoffer.

Anza rollers

ANZA heeft voor elke soort oppervlak die je kunt schilderen een verfroller ontwikkeld. Zo heb je witte verfrollers die geschikt zijn voor gladde ondergronden. De witte rollen hebben een korte poolhoogte en zijn ook te herkennen aan hun dichtheid. Naast de witte rollen heeft ANZA ook nog groene verfrollers. Deze zijn geschikt voor het schilderen van muren en plafonds die redelijk glad zijn of een kleine structuur hebben. Deze verfrollers brengen niet al te veel structuur aan, maar hebben wel voldoende capaciteit. Tot slot zijn er ook roze verfrollers van ANZA. Deze zijn speciaal voor het schilderen op ruwe ondergronden. De roze rollen krijgen verf goed in de poriën. Dit komt omdat de roze verfrollers een grote poolhoogte hebben. Hieronder zie je een paar 'unique selling points' van ANZA rollers. 

Grote verfopname
Met de ANZA roller werk je snel en efficiënt. De rollen hebben een zeer grote verfopname en geven een goeie dekking. Door deze hoeveelheid verfopname zijn er minder stops om de roller in de verf te dippen nodig waardoor je sneller klaar bent.
verfopname_anza

Kwalitatieve vacht
De ANZA rollers hebben een super  hoge kwaliteit vacht waardoor ze minimaal spatten en niet pluizen. Het eindresultaat na het werken met een ANZA roller spreekt voor zich.
.vacht_ANZA

Geen zwarte uitloop
Alle ANZA rollers hebben een uniek draaimechanisme. De rol zal nooit draaien op de metalen stang van de beugel, de rol draait steeds op plastiek waardoor je met de ANZA rollers nooit last hebt van zwarte uitloop. De ANZA roller is door deze techniek uniek!
geen zwarte uitloop

Kortharige of langharige vachtroller?

Bij vachtrollers geldt eigenlijk dezelfde 'regel' als bij alle andere verfrollers. Hoe meer structuur op het te bewerken oppervlak, hoe hoger de poolhoogte. De poolhoogte houdt dus in dat een kwast een diepe 'vacht' heeft. Door de grove vacht pakt een vachtroller dus elk stukje van het oppervlak mee. Als je een microvezel verfroller zou gebruiken, kom je niet in de diepe delen van de muur wanneer deze veel structuur bevat.

Anza MicMex Platinum

De ANZA verfroller MicMex is een antispat microvezel roller. Deze heeft een 18 mm pool hoogte met  een zeer hoge verfopname en is geschikt voor iedere muurverf. Deze vachtroller wordt vooral gebruikt bij:

  • Alle muurverven (zowel binnen- als buitenmuurverven)
  • Gladde tot medium gladde ondergronden 
  • Keimen van bijvoorbeeld spack-, stuc- en pleisterwerk

Anza Wistex

De ANZA verfroller Wistex uitermate geschikt voor grove ondergronden zoals gevels, grove structuurpleisters, ruw hout en beton. Het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname en afgifte. Deze vachtroller heeft een 22 mm pool hoogte met een zeer hoge verfopname en is geschikt voor iedere muurverf.  Deze vachtroller wordt vooral gebruikt bij:

  • Alle muurverven (zowel binnen- als buitenmuurverven)
  • Grove ondergronden 

Professionele vachtrollers bij Kitcentrum 

Ga jij een muur met veel structuur verven? Bestel dan snel en gemakkelijk jouw vachtrollers en bijbehorende artikelen bij Kitcentrum. Wij leveren meerdere soorten muurverfrollers en verfbeugels uit voorraad! Heb jij jouw bestelling vóór 23.59 geplaatst? Dan krijg je deze de volgende werkdag nog in huis! Die vlugge levering is ook al gratis bij een bestelling van €50 of meer.