• Voor 23:59 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Afplakpapier

Klik op een product voor details

Afplakpapier | Maskeerpapier | Kitcentrum

Of je nu een enthousiaste doe-het-zelver bent of een ervaren professional in de bouw- en schildersbranche, afplakpapier is jouw beste vriend als het gaat om het beschermen van oppervlakken tijdens diverse werkzaamheden. Op deze pagina gaan we je meer informatie geven over de verschillende soorten afplakpapier. We gaan het onder ander hebben over:Afplakpapier | Maskeerpapier | Kitcentrum

Bescherm oppervlakken met maskeerpapier

Afplakmateriaal is een essentieel hulpmiddel bij het beschermen van oppervlakken tijdens allerlei soorten klussen. Of je nu gaat kitten, schilderen, stucen, verven of renoveren, hoogwaardig afplakpapier biedt een betrouwbare bescherming tegen verfspatten, stof, vuil en andere mogelijke schade. Het zorgt ervoor dat je snel en efficiënt kunt werken zonder je zorgen te maken over het beschadigen van de onderliggende of omliggende oppervlakken.

Afplakpapier voor ramen

Afplakpapier is prima te gebruiken om ramen te 'beschermen' tijdens het klussen. Het enige nadeel is dat je niet door het papier heen kunt kijken. Is dit wel belangrijk voor jou? Dan kun je afplakfolie gebruiken. Afplakfolie is transparant, waardoor je er makkelijk doorheen kunt kijken. Dat neemt dus niet weg dat afplakpapier erg goed te gebruiken is voor het afdekken van ramen. 

Afplakpapier voor kozijnen en plinten

Het afplakken van kozijnen en plinten is essentieel om deze oppervlakken te beschermen tijdens schilder- en renovatiewerkzaamheden.  Afplakpapier voor kozijnen en plinten is speciaal ontworpen om perfect op deze oppervlakken aan te sluiten en biedt een uitstekende hechting. Hierdoor blijven de kozijnen en plinten vrij van verfspatten en beschadigingen, waardoor je een professioneel resultaat kunt bereiken.

Welk afplakpapier moet ik hebben?

Welk afplakpapier jij nodig hebt hangt natuurlijk af van jouw situatie. Hieronder zie je een overzicht van al het afplakpapier uit ons assortiment. Bij elk type afplakpapier noemen we één unieke eigenschap die jou gaat helpen bij het maken van de juiste keuze!

KIP 396 Washi-Tec Cover 
Zelfklevend afplakpapier om grote oppervlakken mee af te dekken.

KIP 336 maskeerpapier
Hoogwaardig en glad maskeerpapier voor grote oppervlakken dat vast te plakken is met behulp van stuclopertape.

KIP 348 Maskeerpapier met Washi-Tec Tape
Ideaal om snel kozijnen of plinten af te plakken en direct omliggender oppervlakken af te dekken. tot wel 3 maanden lang inzetbaar binnenshuis.

KIP 334 Maskeerpapier met Masking-Tec tape
Ideaal om snel kozijnen of plinten af te plakken en direct omliggender oppervlakken af te dekken. Goedkoop en één week inzetbaar binnenshuis.

Bestel online bij Kitcentrum!

Afplakpapier kopen? Kitcentrum heeft meerdere soorten afplakpapier, afplaktape en andere afplakmaterialen op voorraad! Heb jij jouw bestelling vóór 23.59 geplaatst? Dan krijg je deze de volgende werkdag nog in huis! Die vlugge levering is ook al gratis bij een bestelling van €50 of meer.