• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 50,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 50,-

Oogbescherming nodig? Morgen in huis! | Kitcentrum

Een veiligheidsbril klinkt misschien in eerste instantie vrij suf. Maar het gaat om de veiligheid van jouw ogen. Bij bepaalde werkzaamheden kunnen er bijvoorbeeld spetters, slijp- en stofdeeltjes zijn die tijdens het slijpen, schuren, afbramen en verspanen in het rond vliegen en jouw ogen beschadigen. Ook het werken met bijtende vloeistoffen en chemicaliën vereist een veiligheidsbril. En omdat jij maar 1 paar ogen hebt biedt Kitcentrum persoonlijke beschermingsmiddelen aan om jouw klus veiliger te maken.Oogbescherming nodig? Morgen in huis! | Kitcentrum

3M veiligheidsbril

In ons assortiment hebben wij  sinds kort ook de veiligheidsbrillen van 3M. De 3M varianten die wij aanbieden zijn de: 3M SecureFit SF400 Veiligheidsbril - Donker en 3M SecureFit SF400 Veiligheidsbril - Helder. Dit zijn 2 identieke brillen op de lenzen na. De brillen hebben een antikras en antidamp coating en een speciale technologie dat de bril op natuurlijke wijze aanpast aan de grootte van elk individueel hoofd. Hierdoor is de bril voor ieder individu comfortabel te dragen. Daarnaast bevatten deze brillen een zachte, aanpasbare neusbrug en een hoge flexibiliteit door de voorgevormde structuur in een gedurfd en modern design.

Welke veiligheidsbril van OXXA?

Het belangrijke bij het bepalen welke veiligheidsbril het meest geschikt is, is de aard van de werkzaamheden, wettelijke voorschriften en eisen van de werkgever of externe opdrachtgever. Maar het is natuurlijk ook uiterst belangrijk dat de bril comfortabel zit. Hierdoor ga je een veiligheidsbril ook vaker en consequent dragen.

Het is zo dat je voor slijpen, lassen, boren, draaien en frezen van kunststof of metaal een ander type veiligheidsbril nodig hebt dan bij het werken met bijtende vloeistoffen of chemicaliën. Met de OXXA Vision 8060 kan je prima uit de voeten tegen de impact van las- en slijpspetters en rondvliegende metaal- of kunststofdeeltjes.

Voor een comfortabele pasvorm met gehoorkappen biedt OXXA de Akna 8200 aan. Dankzij de platte en flexibele oorveren past dit gemakkelijk rond de oren en eventuele gehoorkappen. De bril is uitgerust met een antidamp-coating en antikras eigenschappen die er voor zorgen dat jij constant optimaal zicht hebt! 

Ruimzichtbril

Op zoek naar een veiligheidsbril die je nodig hebt bij het werken met bijtende vloeistoffen of chemicaliën? Dan heeft OXXA de OXXA Vision 7330 Ruimzichtbril te bieden. Dit is een ideale ruimzichtbril met vier afgedekte ventilatiedoppen en is ideaal voor bijvoorbeeld hobbyisten en doe-het-zelvers. 

Veiligheidsbril voor brildragers

 Zit je nou met het probleem dat je geen veiligheidsbril kan vinden die je over je eigen bril kan dragen? Daar heeft OXXA de OXXA Vision 7011 Overzetbril voor! Met een heldere lens en een transparant montuur is dit de overzetbril die je over de meeste correctiebrillen kan dragen om beschadigingen te voorkomen. Een eenvoudige, handige overzet veiligheidsbril!

Veiligheidsbril kopen

Heb jij nou nog een veiligheidsbril voor jouw klus nodig maar geen zin om lang te wachten? Kitcentrum heeft diverse varianten uit voorraad leverbaar zodat jij deze de volgende dag in huis kan hebbent! Voor 23:59 bestelt morgen in huis! Bestelling boven de €35? Gratis bezorging in NL & BE! Neem gerust een kijkje naar ons gehele assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor jouw veiligheid!