• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging binnen België vanaf 40,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • Bpost pakjespunt: kies zelf wanneer je afhaalt
  • Gratis bezorging in NL & BE vanaf 40,-
  • 10.239 klanten geven ons gemiddeld een 9.4

Brandwerende siliconen kit kopen? | Kitcentrum.nl

Brandwerende siliconenkitten zijn speciaal ontwikkelt voor het brandwerend afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in verschillende constructies, en moet in geval van brand een zekere brandwering bezetten. Doormiddel van de brandwerende kitten van Kitcentrum.be zorg je ervoor dat er geen vuur, rook of giftige dampen worden verspreid! Brandwerende siliconen kit kopen? | Kitcentrum.be

Zwaluw FP Silicone Sealant 310ml 
De Zwaluw FP Silicone Sealant is de best verkochte brandwerende siliconenkit! De Zwaluw FP silicone Sealant is een brandwerende, elastische, neutraal uithardende siliconenkit. Deze heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire-voegen. Heeft tevens een bewegingsopname van 25%. De Zwaluw FP is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in constructies, en moet in geval van brand een zekere brandwering bezitten. Hierdoor zorgt de FP Silicone Sealant ervoor dat er geen vuur, rook of giftige dampen worden verspreid. De brandwerendheid is getest conform EN 1366-4 tot 180 minuten in een voeg van 30mm breed. Gecombineerd met Zwaluw FP PU Foam tot 180 minuten in een voeg van 40mm breed. 

Ottoseal S94 310ml 
De Ottoseal S94 is een neutrale brandwerende siliconenkit welke veel wordt toegepast in het brandwerend afkitten van glastoepassingen, kozijn aansluitingen. De Ottoseal S94 is geschikt voor het afdichten van bouwonderdelen met hogere eisen aan de brandveiligheid zoals brandvertragende bouwelementen en brandwerende beglazingen. Ook geschikt voor het afkitten van glaselementen. De Ottoseal S94 is m
oeilijk ontvlambaar!

Nullifire FS703
Nullifire FS703 Brandwerende Siliconenkit is een flexibele kit die wordt toegepast in dilatatievoegen in bouwkundige constructies. De FS703 is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Deze Nullifire FS703 is een veel gebruikte kit bij dilatatievoegen in bouwkundige constructies. Daarnaast wordt die veel gebruikt bij voegen tussen metalstud wand en betonvloer. Bij steenachtige constructieve muur en metalen of houten brandwerende kozijnen is deze brandwerende siliconen ook een prima kit.

Dow Sil Firestop 700
De Dowsil Firestop 700 is een eendelige, neutraal uithardende, brandwerende siliconenkit. Het heeft uitstekende niet-geprimede hechting op een reeks gemeenschappelijke constructiesubstraten, waaronder steen, staal, metselwerk, baksteen, hout, enz. Het is ideaal voor het afdichten van vliesgevels, gevels van gebouwen en expansievoegen waar een brandklasse vereist is. Het is ook geschikt voor gebruik in penetratie afdichtingssystemen waar pijpen en kabels door brandwerende constructies gaan. Het product hecht uitstekend zonder primer op allerlei veelgebruikte bouwsubstraten zoals steen, staal, metselwerk, baksteen en hout. Het is ideaal voor het afdichten van gordijn- en andere gevels en bij expansievoegen waarbij een brandweerstandsklasse is vereist. Het is tevens geschikt voor gebruik als doorgangsafdichting waar buizen en kabels door bouwwerken met een brandweerstandsklasse worden geleid.