Brandwerend Fernofrax 4x9mm zwart 50mtr

Een onbrandbare afdichtingsband voor beglazingen in brandwerende constructies

Brandwerend Fernofrax  4x9mm zwart 50mtr

direct leverbaarvoor 21:30 uur besteld, zaterdag 20 juli geleverd!

van 37,49 (adviesprijs) voor 37,49 per stuk ( 45,36 incl. BTW ) 0% korting

Aantal
  • ...
  • Alleen online beschikbaar
  • Voor 21:30 besteld, zaterdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50,-

Fernofrax brandwerend glasband

De Fernofrax glasband is een onbrandbare afdichtingsband voor beglazingen in brandwerende constructies zoals houten en metalen ramen, deuren en scheidingswanden. Fernofrax beglazingsband is zelfklevend en wordt op rollen in krimpfolie geleverd.Brandwerend Fernofrax  4x9mm zwart 50mtr - Glasband: Brandwerend glasband - Kitcentrum.be

Wanneer gebruik je de Fernofrax brandwerend glasband? 
De Fernofrax is uitstekend te gebruiken voor verschillende beglazing klussen, de band is te gebruiken als isolerend materiaal in brandwerende of brandvertragende toepassingen. De Fernofrax is zeer compact en erg makkelijk te verwerken. Bovendien is het verpakt in zeer handzame rollen. Om verwering tegen te gaan is het raadzaam om de brandwerende glasband af te kitten. 

Kenmerken
Fernofrax is onbrandbaar, asbestvrij en zonder risico voor de mens en het milieu. Fernofrax geeft bij hoge temperaturen geen krimp en is temperatuurschok bestendig. Bij brand treden evenmin giftige rookgassen op. Fernofrax voldoet aan EN13501-1, klasse A2/s1, niet brandbare bouwstoffen.

Te verkrijgen in losse pakjes a 50m

Eigenschappen Brandwerend Fernofrax 4x9mm zwart 50mtr

Dikte 4mm

Technische gegevens Brandwerend Fernofrax 4x9mm zwart 50mtr

Bekijk hier uw datablad van de Fenrofrax brandwerend glasbandBrandwerend Fernofrax  4x9mm zwart 50mtr - Glasband: Brandwerend glasband - Kitcentrum.be

Verwerking: 
Bij beglazingen Ondergronden dienen droog, stof- en vetvrij te zijn. Voorzichtig het band van de schutfolie afpellen (niet andersom), waarna het band zich verder makkelijk laat verwerken. Band stevig op ondergrond aandrukken. Aanbrengen met 25% compressie is noodzakelijk opdat het glaselement bij eventuele verweking door de hoge temperatuur klemvast staat en niet kan zakken.

Opslag en houdbaarheid: 
Fernofrax rondprofiel en Fernofrax deken zijn onbeperkt houdbaar. De opslag dient koel en droog te zijn.

Reviews voor: Brandwerend Fernofrax 4x9mm zwart 50mtr

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Brandwerend Fernofrax 4x9mm zwart 50mtr. Schrijf als eerste een review!