Ottoseal S72 310ml

Kleur: RAL 9010

(korte) levertijdverwachte leverdatum dinsdag 23 juli geleverd!

  Waarom dit product?

 • Met 4 sterren beoordeeld
 • Gratis tuitje(s) meegeleverd
 • Geschikt voor plexiglas
 • Speciaal voor polycarbonaat
 • Bestand tegen hoge mechanische belasting
 • Zeer emissie arm
 • Zuurvrij

van 9,99 (adviesprijs) voor 9,99 per stuk ( 12,09 incl. BTW ) 0% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

20 20x stuks 9,45 p/st 5% korting bestel 20x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag 23 juli in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Met 4 sterren beoordeeld
 • Geschikt voor plexiglas
 • Speciaal voor polycarbonaat
 • Bestand tegen hoge mechanische belasting
 • Zeer emissie arm
 • Zuurvrij

Ottoseal S72 310ml in RAL 9010

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze plexiglas kit Ottoseal S72 310ml in de kleur RAL 9010 is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Ottoseal S72 310ml in kleur RAL 9010 vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Ottoseal S72 310ml

Bekijk hier het datablad voor alle info over de Ottoseal S72Ottoseal S72 310ml in kleur: RAL 9010 - Kitcentrum.be

Bijzondere instructies
Vóór aanvang van de werkzaamheden moet de verwerker zeker stellen dat de materialen die in direct contact met dit product komen ermee en ook met elkaar compatibel zijn en elkaar niet beschadigen of veranderen (b.v. verkleuren). Van materialen die later in de nadere omgeving van dit product verwerkt worden moet de verwerker vóóraf zeker stellen dat hun inhoudsstoffen resp. uitwasemingen geen vermindering van de eigenschappen of verandering (b.v. verkleuring) van het product tot gevolg kunnen hebben. In geval van twijfel moet de gebruiker ruggespraak met de betreffende producent van de materialen houden. Bij de uitharding worden geleidelijk geringe hoeveelheden alcohol vrijgezet. Tijdens de verwerking en uitharding voor voldoende luchttoevoer zorgen. De verhardingstijd verlengt met de toenemende sterkte van de laag silicone. 1-componentige silicone is niet geschikt voor vlakke verlijmingen, tenzij de speciale constructieve voorwaarden daarvoor aanwezig zijn. Indien men de silicone in lagen dikker dan 15 mm dik opdragen wil, dient men van tevoren contact met onze technische afdeling op te nemen. De wisselwerking met chemicaliën in zowel vloeibare als ook gasvormige toestand zoals b.v.  broom- of aldehydehoudende stoffen kan een verkleuring van de silicone tot gevolg hebben. Zo nodig moeten vóór de toepassing tests doorgevoerd worden! Contact met bitumenhoudende en weekmaker afgevende materialen zoals b.v. butyl, EPDM, neopreen, isolatie- en teerlagen vermijden. Bij sterke chemische of fysieke belasting van de voeg graag ruggespraak met onze technische afdeling plegen. Plexiglas is een geregistreerd handelsmerk van Röhm GmbH, Darmstadt — Makrolon® is een geregistreerd handelsmerk van Bayer AG, Leverkusen — Lexan is een geregistreerd handelsmerk van SABIC Innovative Plastics, Bergen op Zoom Bij overlappende verlijming/afdichting van polycarbonaat platen kan een verkleuring van de afdichtingkit niet uitgesloten worden. 

Voorbehandeling
De hechtvlakken moeten schoon, vetvrij, droog en draagkrachtig zijn. De hechtvlakken moeten gereinigd worden en alle verontreinigingen, zoals oplosmiddelen, conserveermiddelen, vetten, oliën, stof, water, resten van lijmen en afdichtingkitten en van andere stoffen die een negatief effect op de hechting kunnen hebben, moeten verwijderd worden. Reiniging van niet-poreuze ondergronden: Reiniging met OTTO Cleaner T (afluchttijd ca. 1 minuut) en een schone en pluisvrije doek. Reiniging van poreuze ondergronden: oppervlakken mechanisch van losse deeltjes ontdoen, b.v. met een staalborstel of een slijpschijf. Gevoelige kunststoffen met OTTO Cleaner T of een van de kunststofproducent aanbevolen reiniger schoonmaken.

Normen en keuringen
- De compatibiliteit met spanningsvrij Plexiglas® is door de producent getest en bevestigd. Het testrapport over de compatibiliteit met Plexiglas®-XT is beschikbaar.
- Positief getest op compatibiliteit in het contact met levensmiddelen (Chemisches Laboratorium Dr. Stegemann, Georgsmarienhütte, Duitsland)
- Veiligheidsverklaring - getest voor het gebruik in de buurt van levensmiddelen (ISEGA Forschungsund Untersuchungs-Gesellschaft mbH, Aschaffenburg)
- Geschikt voor toepassingen conform IVD-Merkblatt nr. 21+31+35 (IVD = Duitse industriebond afdichtingkitten)
- EMICODE® EC 1 Plus - zeer emissiearm
- Zie het gegevensblad inzake duurzaamheid voor de classificatie overeenkomstig de certificeringssystemen voor gebouwen
- Franse VOC-emissie klasse A+

Reviews voor: Ottoseal S72 310ml

Dit product wordt beoordeeld met 3.7 sterren, gebaseerd op 3 reviews


 • Kit hecht prima op plexiglas en hardt snel en geurloos uit. De kit blijft zeer elastisch. Onder “specificaties” is een datablad te vinden waarin staat waar de kit nog meer aan hecht (rvs, alu, glas, keramiek en nog meer).
  Geschreven door Leonard op 30 januari 2021

 • Zou ik ook wel willen weten. Wil namelijk een plexiglas plaat in een rvs frame kitten maar er staat dus niet bij waar de kit allemaal op hecht!
  Geschreven door Rob op 19 maart 2017

 • Een beetje jammer dat niet word aangeven, op welke soorte materialen deze kit ook allemaal hecht/afdicht
  Geschreven door Henk op 10 maart 2017

Ook een review schrijven?

Schrijf hier je review over Ottoseal S72 310ml >