Zwaluw Silicone NAF 600ml

Kleur: RAL 9010 Helderwit

Zwaluw Silicone NAF 600ml

direct leverbaarvoor 23:59 uur besteld, dinsdag 16 juli geleverd!

  Waarom dit product?

 • Neutrale uitharding, vrijwel reukloos
 • ISEGA-gecertificeerd
 • Perfecte hechting zonder primer op de meeste ondergronden

van 17,99 (adviesprijs) voor 14,49 per stuk ( 17,53 incl. BTW ) 19% korting

Volumeprijzen

(geldig bij alle kleurcombinaties)

12 12x stuks 12,79 p/st 29% korting bestel 12x
24 24x stuks 12,09 p/st 33% korting bestel 24x
 • ...
 • Alleen online beschikbaar
 • Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50,-

  Waarom dit product?

 • Neutrale uitharding, vrijwel reukloos
 • ISEGA-gecertificeerd
 • Perfecte hechting zonder primer op de meeste ondergronden

Zwaluw Silicone NAF 600ml in RAL 9010 Helderwit

Zoek je kit in een specifieke kleur? Gevonden! Deze sanitairkit Zwaluw Silicone NAF 600ml in de kleur RAL 9010 Helderwit is te gebruiken voor verschillende toepassingen. Een duurzame en veelzijdige kit welke makkelijk te verwerken is. Perfect als je een bijpassende kleur zoekt met gegarandeerd een topresultaat. Bestel de Zwaluw Silicone NAF 600ml in kleur RAL 9010 Helderwit vandaag nog! Op voorraad en op werkdagen besteld = morgen in huis.

Wil je meer weten over de toepassing en kenmerken van dit product? Lees alles over dit product >


Technische gegevens Zwaluw Silicone NAF 600ml

bekijk hier het datablad voor alle info over de Silicone NAF Zwaluw Silicone NAF 600ml in kleur: RAL 9010 Helderwit - Kitcentrum.be

Applicaties
Zwaluw Silicone-NAF is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingsystemen(1), keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en in ruimten waar voedingsmiddelen worden verwerkt en/of opgeslagen, zoals koelcellen, foodcontainers etc. Opmerking (1) Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10mm 1:1 is, met een minimum van 5mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6mm.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Silicone-NAF hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher

Overschilderbaarheid
Zwaluw Silicone-NAF is niet overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd, worden verontreinigd met siliconen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Reviews voor: Zwaluw Silicone NAF 600ml

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Zwaluw Silicone NAF 600ml. Schrijf als eerste een review!